Silahla vurdukları adamı darbederek öldürdüler
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 27 yaşındaki Abdulkadir Ataş'ın silahla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 3'ü adli kontrolle serbest bırakıldı. Cinayet anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilirken, Ataş'ın silahla vurulduktan sonra dakikalarca darbedildiği ortaya çıktı.
Kuşadası'nda 27 yaşındaki Ataş'ın hayatını kaybettiği olaya ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde Ataş'ın kavga ettiği kişilerden biri tarafından silahla vurularak yaralanıyor. Devam eden kavgada yere yığılan Abdulakdir Ataş'ın grup tarafından uzun süre darbedilmesi yer alıyor.
Güvenlik kamerasına yanısıyan görüntülerden biri ise, kavganın ardından olay yerine gelen bir kişinin bölgede bir süre Abdulkadır Ataş'ın ölümüne neden olan kurşunun boş kovanını araması ve bulduktan sonra da delili bırakmamak için cebine atıp götürdüğü anlar oldu.