Muhtar Hacı Güneş taburcu olacak
Elazığ'ın sevilen siması, ironik açıklamalarıyla gündem olup tüm ülke tarafından tanınır hale gelen Salıbaba Mahallesi Muhtarı Hacı Güneş'in tedavisi tamamlandı.
Geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan ve tedavisi Ankara Güven Hastanesi’nde devam eden Hacı Güneş’in sağlığına kavuştuğu ve yakında taburcu edileceği öğrenildi.
Hacı Güneş, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, tedavi sürecinin olumlu geçtiğini belirterek Başta Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, eski Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ahmet Balıbey, Küçükel ailesi ve Ankara Güven Hastanesi ekibine süreç boyunca olan destekleri nedeniyle teşekkür ettiğini söyledi.
Ankara’da adeta bir ev ortamında ağırlandığını belirten Güneş, kendisini bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan Salıbaba sakinleri ve Elazığ halkına da ayrıca teşekkür etti.
Bizler de Hakimiyet Haber olarak Muhtar Hacı Güneş’e bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce aramıza dönmesini temenni ediyoruz.