Milletvekili Keleş'ten hafta sonu mesaisi: Ataşehir'de gönül sofrası kuruldu
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ataşehir Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir buluşmaya imza attı.
Fatih Sultan Mehmet Çay Evi’nde gerçekleştirilen buluşmada vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Keleş, mahalle sakinleriyle çay eşliğinde sıcak ve içten sohbetler gerçekleştirdi. “Çayın sıcaklığı, sohbetin samimiyetiyle birleşince, gönüller bir olur” diyen Milletvekili Keleş, mahalle kültürünün ve toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekerek, bu tür buluşmaların sadece bir araya gelmekten öte, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirdiğini vurguladı.
Program boyunca vatandaşların görüş ve taleplerini dinleyen Keleş, şehrin her köşesinde gönül gönüle olmaya devam edeceklerini ifade etti. “Bugün Ataşehir Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle aynı sofrada, aynı muhabbeti paylaşmanın huzurunu yaşadık. Katılım sağlayan ve katkıda bulunan tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.