Malatya'da sıra dışı yöntemiyle kaporta düzeltme
Malatya'da kaporta ustası, araçlardaki göçükleri torpil ve balon patlatarak kısa sürede düzeltiyor. Yılların deneyimine sahip usta, sıra dışı yöntemiyle hem şaşkınlık uyandırıyor hem de sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaşıyor.

“TORPİL YÖNTEMİ MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ”
Sosyal medyada en çok izlenen videolarından birini anlatan Akgün, ilk denemelerinin başarısız olduğunu, ikinci denemede ise olumlu sonuç aldıklarını aktardı. Akgün, “Kapının iç kısmında bariyerin arkasına pet şişe yerleştirip içine torpil koyduk ve patlattık. Basınçla göçük dışarı çıktı. Video milyonlarca kez izlendi fakat şüpheyle yaklaşanlar da oldu. Araç içi sökülü olduğu için denemeyi bu şekilde yaptık” ifadelerini kullandı.
TRAFİKTE BİLE GÖÇÜK DÜZELTİYOR
Akgün, sokakta veya trafikte göçük gördüğünde müdahale ettiğini belirterek, “Göçüğü görünce dayanamıyorum. Elimle bastırıp düzelttiğim bile oluyor. Ancak her hasar bu kadar kolay değil, bazen günler hatta haftalar süren işlemlerimiz oluyor” dedi.