KPSS ve sınav şartı yok! Personel alımı başladı
MHRS bünyesinde hizmet veren ALO 182 çağrı merkezi için yeni personel alım süreci başladı. Adıyaman, Bitlis ve Bingöl'de başlayan alımlarda çağrı merkezi deneyimi şartı aranmazken, bazı adaylara evden çalışma imkânı da sunulabilecek.
ALO 182 bünyesinde görev yapacak personelin çalışma modeli, pozisyon ve adayın şartlarına göre değişebilecek. Gerekli internet ve teknik altyapıya sahip adaylara, uygun koşulların sağlanması halinde evden çalışma imkânı sunulabileceği belirtiliyor.
ALO 182, Merkezi Hekim Randevu Sistemi kapsamında vatandaşların hastane ve hekim randevularını telefon üzerinden oluşturabilmelerine ve randevu işlemleri konusunda destek almalarına imkân sağlıyor. Alımların farklı illerde yeni ilanlarla devam etmesi bekleniyor.