Elazığ'da 4. kamu spor oyunları tamamlandı: 482 sporcu katıldı
Elazığ'da düzenlenen 4. Kamu Spor Oyunları, 57 takım ve 482 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Organizasyon sonunda, bölge müsabakalarında Elazığ'ı temsil edecek takımlar da belli oldu.
Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün koordinasyonunda gerçekleştirilen organizasyonun, kamu kurum ve kuruluşları arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmek, çalışanların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sunmak ve spor kültürünü yaygınlaştırmak açısından önemli olduğunu ifade etti.
Dört branşta gerçekleştirilen müsabakalar; voleybolda Ahmet Aytar Spor Salonu’nda, masa tenisinde Atatürk Stadyumu Masa Tenisi Salonu’nda, futsalda Doğukent 15 Temmuz Spor Salonu’nda ve basketbolda Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlendi.
Müsabakalarda masa tenisinde 14 takım ve 56 sporcu, basketbolda 6 takım ve 18 sporcu, voleybolda 19 takım ve 228 sporcu, futsalda ise 18 takım ve 180 sporcu mücadele etti.
Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu, spor organizasyonlarının yalnızca sportif rekabetten ibaret olmadığını; kurumlar arası iletişimi ve dayanışmayı güçlendirdiğini, çalışanların kaynaşmasına katkı sunduğunu belirtti. İş hayatının yoğun temposu içerisinde sporun stresten uzaklaşmaya, fiziksel gelişime ve motivasyonun artmasına katkı sağladığını vurguladı.
Organizasyonun başarıyla gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu, organizasyonun koordinasyonunu üstlenen Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara, görevli personele ve müsabakalara katılan sporculara teşekkür ederek bölge müsabakalarında Elazığ’ı temsil edecek takımlara başarılar diledi.