İl Genel Meclisi Aralık ayı oturumları devam ediyor

Elazığ İl Genel Meclisi Aralık ayı oturumları yapılan 3'üncü birleşimle devam etti.

İl Genel Meclisi Aralık ayı oturumları devam ediyor

İl Genel Meclisi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Başkan Vekili Eyüp Çelik başkanlığında yapılan ikinci  birleşim yoklama ile başladı. 

Gündem maddeleri arasında yer alan,

8.madde de  İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik çerçevesinde hazırlanan (II) Sayılı Boş Kadro Değişikliği Cetvelinin onaylanması ile ilgili "Plan ve Bütçe Komisyonu" tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

9.madde de İl Özel İdaresi Spor Kompleksi içerisinde bulunan spor tesislerinin kiraya verilmesi ile ilgili "AR-GE Komisyonu" tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

10.madde de İlimiz Hazar Gölü çevresinde bulunan İl Özel İdaresi mülkiyetindeki taşınmazların ilgili komisyon tarafından araştırılarak bu taşınmazların nasıl değerlendirileceği ile ilgili "AR-GE Komisyonu" tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

11.Madde de Elazığ İli Kovancılar İlçesi Kavak Köyü 142 ada 2,3,4 nolu parseller üzerinde Turgut TİRYAKİ tarafından Güneş Enerjisi Santrali (GES) işi ile ilgili "İmar ve Bayındırlık Komisyonu" tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi,  Ele alınarak oy birliği ile kabul edildi .

İl Genel Meclisi Aralık ayı oturumları 3’üncü birleşimi 4 Aralık Perşembe günü saat 11:00’da yapılacak.