Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkan Adayı Ertürk, saha çalışmalarını sürdürüyor

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkan Adayı Murat Ertürk, adaylığını açıklamasının ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkan Adayı Ertürk, saha çalışmalarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ertürk, sendika üyesi emekçilerle bir araya gelerek taleplerini dinliyor, projelerini paylaşıyor ve sendikal dayanışmayı güçlendirmeye yönelik mesajlar veriyor.

Bu kapsamda Ertürk, Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Atölye Birimi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün gece vardiyası, Yurtbaşı Belde Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı Su Arıza Servisi ile Su Kanalizasyon Servisi ve ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Batı ve Doğu Bölgesi çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerinde belediye emekçileriyle birebir görüşen Ertürk, çalışanların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaştı. Yaptığı açıklamada, sendikanın asli görevinin üyelerinin haklarını korumak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve emeğin karşılığını alın teriyle birlikte savunmak olduğunu vurguladı.

“Bizim için sendikacılık sadece seçim zamanı hatırlanmak değil, her zaman üyemizin yanında olmaktır.” diyen Ertürk, emekçilerin sesi olmak için kararlı olduklarını belirtti.

Ziyaretlerde belediye çalışanları tarafından ilgiyle karşılanan Murat Ertürk, samimi diyaloglar kurarak çalışanların beklentilerini dinledi. Seçilmesi halinde sendikal faaliyetlerde katılımcı, şeffaf ve üye odaklı bir yönetim anlayışı benimseyeceğini ifade etti.

Ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirten Ertürk, “Sadece belediye birimleriyle değil, Hizmet-İş sendikasına bağlı farklı kurumlarda görev yapan üyelerimizle de bir araya gelerek, birlik ve dayanışma içinde daha güçlü bir sendika oluşturacağız.” dedi.

Ertürk’ün saha çalışmaları, sendika üyeleri arasında olumlu karşılanırken, seçim sürecine de hareketlilik kazandırdı.

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkan Adayı Ertürk, saha çalışmalarını sürdürüyor

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkan Adayı Ertürk, saha çalışmalarını sürdürüyor