Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkan Adayı Ertürk'den Hakimiyet'e ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkan adayı Murat Ertürk,Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkan Adayı Ertürk'den Hakimiyet'e ziyaret

İmtiyaz sahibi Ahmet Toprak'ı ziyaret eden Ertürk, Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Sahadaki deneyimi ve çalışanlarla kurduğu yakın ilişkiyle tanınan Ertürk, sendikaya yeni bir enerji ve vizyon kazandırmayı amaçlıyor.

“SAHADA OLMAYA, ÇÖZÜM ÜRETMEYE GELİYORUZ”

Ertürk adaylık açıklamasında şunları söyledi:“Değerli arkadaşlarımla birlikte, Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığı’na aday olduğumuzu paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
Bu sadece bir değişim mesajı değil; sendikal anlayışın yenilenmesidir. Biz, yalnızca büro sendikacılığı değil, üyelerimizin yanında olmak, sorunlarını sahada dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız. Artık sendikal kararlar üyelerimizin görüşleriyle şekillenecek.”

“HER ÇALIŞANIN FİKRİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Yeni dönemde, hesap verebilir ve katılımcı bir sendika yapısı oluşturmayı hedeflediklerini belirten Ertürk:“Her çalışanın fikri bizim için önemlidir. Sendikamızı birlikte yönetecek ve birlikte güçlendireceğiz.”

“ORTAK AKIL İLE GÜÇLÜ BİR SENDİKA”

Sahadaki deneyimiyle işçilerin sorunlarını yakından bilen Ertürk:“Bizim anlayışımızda tek kişinin değil, ortak aklın sözü geçerlidir. Ekibimizle birlikte, işçi arkadaşlarımızında katkısıyla şekillenen bir sendikal çalışma içerisinde olacağız.”

“ARTIK SÖZ ÜYEDE”

“Sendikacılık yalnızca toplu sözleşme yapmak değildir; üyelerimizin her an yanında olmak, onların görüşlerini almak ve sözleşme süreçlerinde istişare ederek kararlar almak demektir.

Değişim zamanı geldi. Elazığ’da sendikacılığa yeni bir heyecan ve güç kazandırmak için buradayız.

Artık söz üyede olacak.”