Hayalini mutfağa taşıdı: Nihal Çetinkaya kadınlara da ilham oluyor
Elazığ'da yöresel yemeklere olan ilgisini girişimcilikle birleştiren Nihal Çetinkaya, yıllardır kurduğu hayalini gerçeğe dönüştürerek Damla'nın Mutfağında hizmet vermeye devam ediyor. Çetinkaya, kendi işinin patronu olurken kadın çalışanlara da istihdam sağlayarak hem yöresel lezzetleri yaşatıyor hem de kadınların iş hayatında daha fazla yer almasına katkı sunuyor.
EV YEMEKLERİYLE MEMLEKETİMİZDE GÜZEL TUTUNDUK
İşletmesinde geleneksel ev yemeklerine ağırlık verdiklerini ifade eden Çetinkaya, gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Çetinkaya, "Yıllarca hayalini kurduğum mutfağımda bana destek verenlerle ve yeğenlerimle çalışıyorum. Kendi ev yemeklerimizle memleketimizde güzel tutunduk. Esnaflarımız, öğretmen arkadaşlarımız, öğrencilerimiz ve halkımız bizleri destekledi. Bugünlere kadar geldik. Ev yemeklerimizde kadın arkadaşlarımızla birlikte mutfağımızı işletmeye devam ediyoruz." diye konuştu.
Her gün farklı yöresel yemekler hazırladıklarını belirten Çetinkaya, müşterilerden aldıkları olumlu geri dönüşlerin kendileri için önemli bir motivasyon olduğunu söyledi.