Gakgoş'a İzmir hakemi

Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 1. Lig'de 4. Hafta hakemlerini atadı

Gakgoş'a İzmir hakemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de 4. Hafta maçlarını yönetecek olan hakemler ilan edildi. TFF Resmi Web Sitesi’nden yapılan ve Merkez Hakem Kurulu tarafından gerçekleştirilen atamalara göre 1 Eylül Cumartesi günü saat 19.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan TY Elazığspor – Balıkesirspor Baltok maçını İzmir Bölgesi A Klasman Hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Hakem Ceylan Bordo-Beyazlı ekibimizin son olarak geçtiğimiz sezon deplasmanda oynadığı ve 2-0 kaybettiği Samsunspor maçında görev yapmıştı.

Hakem Ceylan ayrıca TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Elaziz Belediyespor’un, Tarsus İdman Yurdu ile evinde oynadığı play-off yarı final maçını da yönetmişti.

İzmir Bölgesi hakeminin bu maçtaki yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Habip Tiryaki ile yine İzmir Bölgesi’nden Bersan Duran yapacak. Müsabakada 4. hakemlik görevini ise Ankara Bölgesi’nden Kadir Sağlam üstlenecek.

İŞTE HAKEMLER

Spor Toto 1. Lig’de 4. Hafta maçlarında görev yapacak olan isimler şöyle;

31 Ağustos Cuma:

19.15 Afjet Afyonspor-Boluspor: Volkan Bayarslan

21.45 Osmanlıspor-Gençlerbirliği: Koray Gençerler

1 Eylül Cumartesi:

17.00 Ümraniyespor-Giresunspor: Erkan Engin

19.15 Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor: Özgüç Türkalp

19.30 TY Elazığspor-Balıkesirspor Baltok: Hakan Ceylan

21.45 Altay-Adanaspor: Burak Şeker

2 Eylül Pazar:

16.30 Hatayspor-Gazişehir Gaziantep: Kutluhan Bilgiç

21.45 Adana Demirspor-İstanbulspor: Erkan Özdamar

21.45 Altınordu-Denizlispor: Mustafa Aydın