ELFED Başkanı Kazım Gökhan Elgin: 'Elazığspor'un Mücadelesi Umut Veriyor'
Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) Başkanı Kazım Gökhan Elgin, Elazığspor'un Beyoğlu Yeniçarşı Futbol Kulübü karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından Hakimiyet Haber'e açıklamalarda bulundu.
Elgin, maçın 20. dakikasında 10 kişi kalınmasına rağmen takımın gösterdiği mücadeleye vurgu yaparak, “Bu galibiyet geleceğe dair bizlere büyük umut verdi. Şansımızı son haftaya taşıdık. Son hafta rakiplerimizin sonuçlarını bekleyeceğiz. Olumsuz bir sonuç çıksa dahi, playofflarda üstün bir oyun sergileyerek inşallah bir üst lige adımızı yazdıracağız,” ifadelerini kullandı.
ELFED’in 2013 yılında İstanbul’da kurulduğunu hatırlatan Elgin, federasyonun 24 derneğin üst çatısı olduğunu belirtti. Elazığspor’a olan sevgilerini de dile getiren Elgin, “Bizler bordo-beyaz aşkının peşinden sizler gibi gidiyoruz,” dedi.
Başkan Elgin ve Milliyetçi Elazığsporlular taraftar grubu maç sonu birlikte yemek yediler