Elazığspor'un tercihi Lotto oldu
Bordo-Beyazlı ekibimiz, yeni sezon malzemeleri için İtalyan devi ile anlaşma sağladı
Haber: Hüseyin Kabukçu
Spor Toto 1. Lig’de yeni sezon öncesi 2. Etap Kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, yaşanan maddi sıkıntılar bir bir ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Başkan Adayı İrfan Yumakgil’in destekleriyle Bordo-Beyazlı ekibimiz, yeni sezon malzemeleri için İtalyan devi LOTTO ile anlaşmaya vardı.
Son 2 sezonda Adidas’ı tercih eden ancak beklenen kaliteyi göremeyen Bordo-Beyazlılar, uzun yıllar kullandığı Lotto’ya yeniden dönüş yaptı. Takımın antrenman, forma ve eşofman ihtiyaçlarını temin edecek olan İtalyan firması, önümüzdeki günlerde yeni sezon kreasyonlarını Bordo-Beyazlı ekibe ulaştıracak.
Temsilcimizin yeni sezon formalarının bordo-beyaz ve çubuklu olması bekleniyor. Taraftarın ilgisini çekebilecek farklı bir renk tonunun ise tercih edilip edilmeyeceği merak konusu.