Elazığspor oyuncularından taraftara çağrı: 'Şampiyonluk yolunda desteğinizi bekliyoruz'

Elazığspor'un futbolcuları Samed Ali Kaya, Haluk Mustafa ve Halil İbrahim Sönmez, Kastamonu maçı öncesi takımın hazırlıklarını değerlendirdi. Oyuncular, taraftarlara stadyumu doldurma ve takımı destekleme çağrısında bulundu.

Elazığspor oyuncularından taraftara çağrı: 'Şampiyonluk yolunda desteğinizi bekliyoruz'

Elazığspor futbolcuları, Kastamonu maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Samed Ali Kaya, Urfa maçını değerlendirerek, “İyi oynadık, çok mücadele ettik. Kastamonu maçı bizim için daha da önemli hale geldi. Hocamızın verdiği görevler doğrultusunda elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haluk Mustafa ise sakatlığının tamamen geçtiğini belirterek, “Bugünden itibaren takımla antrenmanlara başlıyorum. Hazırım ve tekrarı olmaz. Urfa maçındaki galibiyeti geride bıraktık, şimdi Kastamonu maçına odaklanıyoruz. Takımın hazırlıkları ve morali çok iyi” diye konuştu. Mustafa, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Maça geldiğinizde sahada daha mücadeleci oluyoruz. Stadyumu doldurmanızı istiyoruz” dedi.

Halil İbrahim Sönmez ise yükselen performansını değerlendirdi ve taraftarlara teşekkür etti. “Gol katkısı olarak istatistikler gözüküyor ama önceliğimiz takımın şampiyonluğu. Kastamonu maçına yüksek tempoyla hazırlanıyoruz. Taraftarlarımız sahada büyük bir güç, onları tekrar maça davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Futbolcular, takımın şampiyonluk hedefi doğrultusunda sahada mücadelelerini sürdüreceklerini ve taraftar desteğinin bu yolda önemli olduğunu vurguladı.