Elazığspor'da Muhammed Gönül Açıyor..!
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Seza Çimento Elazığspor'da takım içi huzursuzluk çıkarması gerekçesiyle kamp döneminde kendisine yolların ayrılacağı ve takım bulması kararı iletilen Muhammed Gönülaçar, Elazığspor'un kurumsal yapısına zarar vermeye devam ediyor.
Verimli bir kamp dönemi geçiren ve kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Bordo-Beyazlı temsilcimiz Elazığspor TFF 2. Lig’de şampiyonluk mottosuyla yoluna devam ediyor. İlk maçta istenilen skor alınamasa da yönetim, Teknik Direktör Fırat Gül ve futbolcularımız her fırsatta yolun sonunun şampiyonluk olacağını ısrarla vurguluyor. Tüm Elazığ bu amaca kilitlenmişken bireysel bazı ısrarlar ise daha sezon başında Elazığspor’a zarar vermeye devam ediyor.
GÖNÜLAÇAR HATASINDAN DERS ÇIKARDI MI?
Kamp döneminde Elazığspor’da yaşanan bir sorun Muhammed Gönülaçar tarafından sürdürülüyor. Hatırlanacağı üzere takım içi huzursuzluk çıkardığı ve söylenmemesi gereken cümleler kurduğu için kendisinden takım bulması istenen Gönülaçar ısrarla taraftar desteğini de arkasına almaya çalışarak Elazığspor’a zarar vermeye devam ediyor. Son olarak bir video yayınlayan Gönülaçar, takım bulamadığı için midir bilinmez, yakın tarihte Elazığ’a gelerek Teknik Direktör Fırat Gül ile görüştüğünü ve özür dilediğini açıkladı. Tüm bunlara rağmen Elazığ’dan ayrılmayacağını ısrarla vurgulayan Gönülaçar, Elazığ’da kalmaya devam edeceğini söyledi. Gönülaçar’ın bu tavrı hatalarından ders çıkarmadığının en net göstergesi olarak yorumlanırken taraftarları ve menfaat gruplarını arkasına alarak daha sezon başında her şeyden öte Elazığspor’a ve Elazığ’a zarar vermeye devam ediyor.
YÖNETİM VE FIRAT GÜL’ÜN HAKLILIĞI BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI
Geçtiğimiz sezon kritik bir anda yediği kırmızı kart ve önemli maçlarda takımı yalnız bırakmasıyla hatırlanan Gönülaçar’ın daha sezon başlamadan takımda büyük bir huzursuzluğa, gruplaşmaya neden olmasıyla alınan bu kararın ne kadar haklı bir karar olduğu ise Gönülaçar’ın son videosuyla ortaya çıktı.
GÖNÜL AÇMA MUHAMMED!
Hatalar elbette affedilir ama ortaya konan tavırlar, özrün hatayı kabullenerek sorunu düzeltme yerine, çıkar için söylendiği bir ortamda sorunun daha da büyümesine neden olabilir.
Elazığspor geçtiğimiz sezon büyük bir şanssızlık ve haksızlık yaşamış ve sezona büyük umutlarla başlamışken Gönülaçar’ın taraftar ile yönetim ve teknik direktör Fırat Gül’ün arasını bozacak, takımda huzursuzluğa neden olacak, büyük bir motivasyon ihtiyacı varken moral bozacak bir açıklamaya imza atması ise Elazığ ve Elazığspor’dan çok kendi menfaatini düşünenler haricinde kimseden karşılık bulmadı. Taraftar ve Elazığ halkı Gönlüaçar’ın artık Elazığspor’a zarar verecek davranışlardan kaçınmasını ve iyi bir şekilde hatırlanmak üzere kendi yolunu çizmesini istiyorlar.