Elazığ'da fide sezonunun başlamasıyla birlikte Şıra Meydanı'nda hareketlilik yaşanıyor. Yıllardır meydanda esnaflık yapan Hüseyin Yılmaz Çelik, vatandaşlara yerli ve ata tohumlu fide önerisinde bulunurken, Şıra Meydanı'nın yeniden eski canlı günlerine dönmesini istediklerini söyledi.
Babadan ve dededen sadırcılık yaptıklarını belirten Hüseyin Yılmaz Çelik, “Biz yıllardır bu işi yapıyoruz. Görevimiz fide satmak ve millete hizmet etmek. Elimizden geldiğince en kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Elazığ Hakimiyet Haber arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.