Elazığ'da yoğun kar yağışı başladı

Elazığ beyaza büründü: Kar yağışı şehir merkezinde etkili oldu, karla mücadele ekipleri çalışmalarına başladı. Meteoroloji, yağışın Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri de devam edeceğini duyurdu.

Elazığ'da yoğun kar yağışı başladı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Elazığ’da akşam saatlerinde beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Kısa sürede şehir merkezi beyaza bürünürken, karla mücadele ekipleri kent genelinde çalışmalara başladı.

Tüm Türkiye’de kar yağışının etkili olduğunu belirten İmran Eskin, “2022 yılında bayağı bir yağış vardı, şu an daha fazla yağış almış gibi görünüyor. Özellikle Elazığ’da ocak sonu ve şubat ayında kar yağışı etkili oluyor. Şimdi ocak ayında olmamıza rağmen güzel bir yağış aldık. İnşallah şubat ayında da güzel bir şekilde yağar. Şu anda yağış başladı. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yağış bekleniyor. Meteoroloji bizleri yanıltmıyor. Yağışların güzel bir şekilde devam etmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.