Elazığ'da uyuşturucuya geçit yok!
Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kovancılar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirildi.
Yapılan çalışmalarda 310 gram tütünle karıştırılmış sentetik kannabinoid maddesi, 20 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi ve çok sayıda uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Operasyon kapsamında 2 şüpheli hakkında “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçundan, 11 şüpheli hakkında ise “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.
Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinin halkın huzur ve güvenliği için kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.