Elazığ'da pompalı tüfekli kavga: 1 kişi yaralandı

Elazığ merkeze bağlı Sarayatik Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma, pompalı tüfek kullanılmasıyla silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi yaralandı.

Elazığ'da pompalı tüfekli kavga: 1 kişi yaralandı

Elazığ’da iki grup arasında çıkan pompalı tüfekli kavgada 1 kişi yaralandı. Olay, merkeze bağlı Sarayatik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, pompalı tüfekle karşı gruptaki bir kişiye ateş ederek olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma gerçekleştirirken, polis ekipleri kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.