Elazığ'da fidan dikim etkinliği düzenlendi
Elazığ'da, 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında anne sütüne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Fethi Sekin Şehir Hastanesi Anne ve Bebek Dostu Hatıra Ormanı’nda düzenlenen programda, fidan dikimi yapıldı. Etkinlikle hem anne sütünün önemi vurgulandı, hem de doğaya katkı sağlandı.
Etkinliğe; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali Atar, Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fatih Demir, İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane yönetimi ile sağlık çalışanları katıldı.
Yetkililer, emzirmenin hem bebek sağlığı hem de anne sağlığı açısından hayati öneme sahip olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerle farkındalığın artırılmasının hedeflendiğini belirtti.
Emzirme Haftası etkinliklerinin kent genelinde çeşitli programlarla devam edeceği bildirildi.