Elazığ'da aşırı soğuktan araçların kapıları dondu

Elazığ'da iki gündür aralıksız devam eden yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıkları sıfırın altına düştü. Gece saatlerinde etkisini artıran soğuk hava, kent merkezinde hayatı olumsuz etkilerken, araçların kapıları ve camları dondu, sürücüler zor anlar yaşadı.

Elazığ'da aşırı soğuktan araçların kapıları dondu

Gece saatlerinde araçlarının başına gelen vatandaşlar, kapıları açmakta güçlük çekti. Bazı sürücüler uzun süre buz tutan kapıları çözmeye çalışırken, kimi vatandaşlar ise sıcak su ve buz çözücü spreylerle çözüm aradı. Don olayları nedeniyle araçlarda küçük çaplı maddi hasarların da meydana geldiği görüldü.

Sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, yayalar da kaygan zemin nedeniyle dikkatli yürümek zorunda kaldı. Kent genelinde belediye ekipleri, ana arterler başta olmak üzere yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü.