Elazığ Belediyesi yaz konserleri sürüyor
Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Kültür Park Amfitiyatro'da düzenlenen programda sanatçılar Özgün Çetin ve Ömer Çapar sevenleriyle buluştu.
Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında vatandaşlar, solo konserlerden Kürsübaşı programlarına, çocuk şenliklerinden tiyatro şenliklerine birbirinden renkli kültür-sanat programlarıyla buluşmaya devam ediyor.
Kültür Park Amfitiyatro sahnesinde düzenlenen yaz konserlerinde bu kez sevilen yorumculardan Özgün Çetin ve Ömer Çapar sevilen şarkılarını hayranlarıyla paylaştı. Sanatçıların şarkılarına eşlik eden vatandaşlar açık havada aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kültür Park Amfitiyatro sahnesinde düzenlenen yaz konserleri kapsamında 28 Ağustos Perşembe günü (Bugün) saat 20.00’de Tamer Karaateş, saat 21.00’de de Onur Tosun sevenleriyle buluşacak.
MUSİKİ DOSTLARI MİLLET BAHÇESİ'NDE BULUŞUYOR
Elazığ Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında Hoca Hasan Hamam Müzesi teras alanında düzenlenen Kürsübaşı dinletisi, bir kez daha kulakların pasını silerek gönül tellerine dokundu. Vatandaşlar aileleriyle birlikte Harput’un muhteşem atmosferinde musikinin eşsiz nağmeleriyle keyifli vakit geçirirken program Kanal 23 ve Kanal Fırat ekranlarından da canlı yayınla geniş kitlelerle buluştu.
Elazığ Belediyesi’nin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kürsübaşı Dinletileri, bu akşam (28 Ağustos Perşembe) saat 20.00’de Millet Bahçesi'nde eşsiz bir dinleti sunacak.
Programda, Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları tarafından Harput musikisinin birbirinden özel eserleri seslendirilecek.
Topluluk 29 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de ise Hicret Mahallesi Spor Yaşam Merkezi’nde açık havada unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.