Elazığ Belediyesi'nden Kürsübaşı ve Halk Oyunları Gecesi programı
Elazığ Belediyesi tarafından, Kürsübaşı Halk Oyunları Gecesi programı düzenlenecek.
Elazığ Belediyesi, Harput musikisini, kültürünü yaşatma ve gelecek nesillere aktarma hedefi ile kent genelinde çeşitli programlar düzenlemeye devam ediyor.
Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü Musiki Toplulukları tarafından Kürsübaşı Halk Oyunları Gecesi programı gerçekleştirilecek. Etkinlik, 30 Aralık Salı günü saat 19.30'da Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Musiki Toplulukları Koro Şefi Tuna Bozkurt yönetiminde düzenlenecek programda, Harput musikisinin en güzel örnekleri sunularak, halk oyunları gösterileri sergilenecek.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ücretsiz olacak programa tüm vatandaşlar davet edildi.