CHP'den Özgür Özel'e yapılan saldırı sonrası açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder'in töreni için gittiği AKM'den çıkışı sırasında bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. Saldırı anı kameralara saniye saniye yansırken CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, yapılan saldırıyı kınadı.

CHP'den Özgür Özel'e yapılan saldırı sonrası açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Özkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e yapılan bu hain saldırıyı en sert şekilde kınıyoruz.

Bu saldırı, sadece Genel Başkanımıza değil; Atatürk’ün izinde yürüyen, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş milyonlara ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı tüm yurttaşlara yapılmıştır. Bu hain saldırıyı yapan ya da yaptıran karanlık eller kırılmadıkça, bizler bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız.

Sayın Özgür Özel yalnız değildir. Bizler, Genel Başkanımızın ve partimizin yanındayız. Bu menfur saldırıya karşı daha da kenetleneceğiz, Cumhuriyet’in ve demokrasinin yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz” dedi.