BU DALGA ODTÜ NÜN BOYUNU AŞTI
Geçtiğimiz gün ODTÜ de yaşanan rezalet tüylerimizi diken, diken etti
Geçtiğimiz gün ODTÜ de yaşanan rezalet tüylerimizi diken, diken etti. Kurulduğu günden beri ülkeye bilim adamlarıyla birlikte şer güçlerin maşalarını yetiştiren ODTÜ, bir rezalete daha imzasını attı. Evde yaşanmış Mutfak kazasından peydahlanan bazı gençlerin mezuniyet töreninde ülkem insanına verdiği mesaj, asla unutulmayacak.
Bilgili oldukları kadar ahlaki değerlerden yoksun, İnsan oldukları kadar manevi değerlere saygısız bir gençliğin yetişmesi Türkiye nin gelecekte ciddi sıkıntılar yaşayacağının sinydigererini veriyor.
Mezun olurken, ellerinde ki pankartlarla özellikle Din düşmanlığı, ülkenin içinde bulunduğu ciddi sorunlar ve hakaret dolu kelimelerle veda, bu üniversite camiasına yakışmadı.
Zehir akan sözler, zehir akan kelimelerle verilen mesajlar neyi geri getirecek bilinmez ama,her yıl yaşanan bu dalga ODTÜ nün boyunu aştı.
Evet öyle ise, her üniversite yönetimi savunduğu ideoloji ve fikirleri içeren pankartları veda töreninde açarak fikir özgürlüğü veya öğrencilerin tasarrufu diye geçiştirsin.
Bu Pankartlar ODTÜ nün ruh iklimine yakışmadı.
Çoğunluğu Bilderberg mensubu hocaların olduğu bir Üniversitede tabii ki, bunlar olacak diyenler olabilir ama, ben bunu asla kabul etmiyorum.
Kendini resmen dev aynasında görenler!
Haddini bilmeli.
Haddini aşmamalı ki, biz de dilimizin altındaki baklayı çıkarmayalım!
Küresel güçlerin kuklası olan ODTÜ’nün Türkiye de ki siyaseti belirmeye hakkı da yoktur, yetkisi de yoktur.
Bizler, bilim Yuvasından Bilim adamı yetişir diye beklerken, Baldırı çıplak birkaç gencin değil, topyekûn Üniversite yönetiminin öğrencilerin eline pankartları vererek, bir takım denemeler yapması üzücüdür.
Evet hain içeriden olur derler ya.. Meğer ne doğru Birsöz imiş.
Böyle “özgürlük” değil önce “hayat” istemeliyiz bence! Kimsenin, hiçbir uluslararası kuralın, kanunun önümüze engel olarak çıkaramayacağı adalet ve merhamet mekanizmasını bilmeliyiz.
Sonra, ODTÜ lü olmak ayrıcalıktır deyip pozitif ayrımcılık istemeliyiz.
Panayır gibi hazırlanan mezuniyet gösterilerinde içilen içkilerin atılan göbeklerin, açılan bacakların hesabı birileri sormazken, açılan pankartlarda aleni hakaretleri de birileri unutmayacak.