Binlerce kişi nefesini tuttu! Elazığ'da TOKİ kurası başladı
Elazığ'da 500 Bin Sosyal Konut Kampanyası kapsamında TOKİ konutları için hak sahibi belirleme kurası bugün başladı. Binlerce başvuru sahibi, Fırat Üniversitesi'nde gerçekleştirilen kura çekimini heyecanla takip ediyor.
500 Bin Sosyal Konut Kampanyası kapsamında Elazığ’da hayata geçirilecek TOKİ konutları için hak sahibi belirleme kurası bugün başladı. Kent genelinde binlerce başvuru sahibi, kura çekiminin yapıldığı Fırat Üniversitesi’ne ve açıklanacak sonuçlara odaklandı.
Fırat Üniversitesi’nde gerçekleştirilen kura çekimiyle birlikte aylar süren bekleyiş sona ererken, kura sürecinin tamamlanmasının ardından Elazığ’daki TOKİ konutlarının hak sahiplerinin saatler içinde belli olması bekleniyor.
Sosyal konut projesi kapsamında ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar, kura çekimini büyük bir heyecanla takip ederken, bugün birçok aile için yeni bir başlangıcın ilk adımı atılmış oldu. Gözler ve kulaklar kura sonuçlarına çevrildi.