BELEDİYESPOR'DA 2 AYRILIK!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 3

BELEDİYESPOR'DA 2 AYRILIK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da, sezon başından bu yana istenen performansı sergileyemeyen Adlan Canlıka ve Ali Yıldırım ile karşılıklı olarak anlaşılarak yollar ayrıldı. Sezon başında Spor Toto 2. Lig ekibi Konya Anadolu Selçukluspor’dan transfer edilen ve bir türlü sakatlık illetinden kurtulamayan Adlan Canlıka, bu sezon 1’i lig olmak üzere toplam 4 maçta forma giyebildi. Sezon başında Tekirdağspor’dan kırmızı – lacivertli renklere bağlanan forvet oyuncusu Ali Yıldırım ise 11 lig, 2 de Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydi ve 2 gol attı.
İŞTE O AÇIKLAMA:
Konuya ilişkin olarak Elaziz Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.
“Sezon başında Tekirdağspor'dan transfer edilen forvet oyuncusu Ali Yıldırım ve Konya Anadolu Selçukluspor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Adlan Canlıka ile yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşılarak sözleşmeleri feshedilmiştir.
Her iki futbolcuya da takımımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dileriz.”