Başkan Şerifoğulları'ndan Seksenler müjdesi

Geçtiğimiz Hafta Hakimiyet Haber'in videolu özel haberiyle gündeme gelen Seksenler Sokağı, harabe halinden kurtularak Elazığ'a kazandırılacak.

Başkan Şerifoğulları'ndan Seksenler müjdesi

Elazığ’da 24 Ocak depremlerinden sonra TOKİ tarafında yapılan ve reklam set olarak kullanılan Seksenler Sokağı, dönemin ruhunu yaşatan harika bir alan olarak dikkat çekmişti.

Daha sonraki dönemde birçok projeye konu olsa da alan ilgisizlikten harabeye dönmekten kurtulamamıştı.

Geçtiğimiz günlerde videolu bir özel haberle yeniden gündeme getirdiğimiz alanla ilgili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan harika bir müjde geldi.

Başkan Şerifoğulları’ alana yaptığı ziyaret sonrası Seksenler Sokağı’nın kafe ve sosyal yaşam alanı olarak şehre kazandırılacağı müjdesini şu sözlerle duyurdu:
“TRT 1 ekranlarında 7’den 70’e büyük bir beğeniyle takip edilen Seksenler dizisinin, şehrimizde hazırlanan ve atıl durumda olan set alanında incelemelerde bulunduk.

Bu alanı şehrimize yeniden kazandıracak, kafe ve sosyal yaşam alanı olarak canlandıracağız.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Seksenler müjdesi

Başkan Şerifoğulları'ndan Seksenler müjdesi