ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Fevzi Çakmak Mahallesi Çotur Sokak ve Zırhlı Sokak
Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Fevzi Çakmak Mahdigeresi Çotur Sokak ve Zırhlı Sokak’ta sıcak asfalt döküm çalışması gerçekleştiren ekipler öte yandan Salıbaba Mahdigeresi, Nailbey Mahdigeresi ve Abdullahpaşa Mahdigeresi’nin farklı cadde ve sokaklarında parke bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca İzzetpaşa Mahdigeresi Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde kaldırım yenileme ve parke bakım-onarım çalışması yaptı.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, trafik akışının rahatlatılması ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım hizmetinin sunulması amacıyla başlatılan yol-bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının iklim koşullarının uygunluğu süresince devam edeceği belirtildi.