Vali Hatipoğlu'ndan anneler günü ziyareti: Huzurevinde duygu dolu anlar

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Anneler Günü dolayısıyla Gazi Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlı bireylerle bir araya geldi. Vali Hatipoğlu'nun ziyareti, samimi diyaloglara ve yürekleri ısıtan anlara sahne oldu.

Vali Hatipoğlu'na ziyaretinde eşi Dr. Ayfer Hatipoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün de eşlik etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen ve özellikle kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Vali Hatipoğlu, onların ellerini öperek gönüllerini aldı.

Ziyaret sırasında yaşanan bir an ise hem duygulandırdı hem tebessüm ettirdi. Huzurevinde kalan yaşlı bir kadın, Vali Hatipoğlu'na içten bir şekilde, 'Senin de Babalar Günün kutlu olsun' dedikten sonra 'Bana da bir öpücük verir misin?' diye sordu. Kadın daha sonra Vali Hatipoğlu'nu öperek, 'Allah işini gücünü rast getirsin' diyerek dua etti. Bu sıcak karşılamaya tebessümle karşılık veren Vali Hatipoğlu'nun samimi tavırları, huzurevi sakinlerinin gönlünde ayrı bir yer edindi.

Ziyaret boyunca huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Hatipoğlu ve eşi Dr. Ayfer Hatipoğlu, yaşlı bireylerin talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Vali Hatipoğlu, 'Bugün burada büyüklerimizin dualarını almak, onların yüzünde bir tebessüm bırakmak bizim için en büyük mutluluk. Her birinin ayrı bir hayat hikayesi var ve hepsi başımızın tacı,' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme