Transfer Tahtası Açılıyor Mu?

Elazığspor maçını taraftarlarla birlikte tribünde izleyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bu takımın her şeyi için biz gövdemizi ortaya koymuşuz.

Elazığspor maçını taraftarlarla birlikte tribünde izleyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Bu takımın her şeyi için biz gövdemizi ortaya koymuşuz. Biz gece gündüz bu takımın tahtasını açmak için çalışıyoruz" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, TFF 3. Lig 1. Grup'un 16. haftasında oynanan Elazığspor - Bursa Yıldırımspor maçını taraftarlarla birlikte tribünde izledi. Elazığspor'un mağlup olduğu maçta taraftarlara seslenen Şerifoğulları, transfer tahtasını açacaklarını söyledi.

Taraftarlara seslenen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bu takımın sahibi benim. Bu takımın sahibi sizlersiniz. Biz gece gündüz bu takımın tahtasını açmak için çalışıyoruz. Bu takımın her şeyi için biz gövdemizi ortaya koymuşuz. Rahat olun. Biz uğraşıyoruz, inşallah transfer tahtasını da açacağız ” diye konuştu.


Yorumlar 3
Çoban 13 Aralık 2021 14:08

Ne yapmış Elazığa sanki takım şampiyon olacak milletin kafasından dalga geçiyor ayıp şov yapıyor ki milletvekilli ola Elazığ pislikten geçilmiş hep aynı yerleri gösterir gidin bir bakın kesrik köprüsünün oranın as altına bakın arabalarda ne aks kaldı nede rolt yav ayıp birde deyisin transfer tahtasının açaçam başıboş köpekler de bir tarafta onlarla ilgilen gençliğin a bisi

Gakgo23 12 Aralık 2021 22:27

Spor içimden gelen Bld başkanı ile üst üste ligden düşen bir Elazığspor adama sormazlar mı bu takımım Sahibi sensen neden Elazığspor’un başında taraftar gürünü Başkan olarak duruyor bu nasıl bir sahiplenme geçmişteki Elazığ’a Bld başkanları kadar destek olmadın bunu kabul et ve Elazığ Bld başkanlığından istifa et istifa bir erdemliktir

Kimsesizler 12 Aralık 2021 19:58

Halen bu adamın yalanlarınamı inanıyorsunuz. Abdullahpaşa mahallesi içinde kameralar karşısında Bakan ın yanında söz vereli iki yıl oldu. Ortada ev yok milleti müteahitlerin kucağına attı. İşleri güçleri yalan palavra.Elazığsporun sahibidi bunlar. Seçim yaklaşıyor. Durumlar kritik.Hezimet yakındır.

Bakmadan Geçme