'SOKAĞA ÇIKIN DİYENLER BEDELİNİ ÖDER'

TAKİP ET
Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Sanatçı Metin Akpınar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi. Balık bugüne kadar sanatçı olarak düşündüğümüz insanların kriterini yitirdikten sonra ülkenin Cumhurbaşkanına yönelik tehditkr ederek yeniden gündeme gelme çalışmalarının yanlış olduğuna dikkat çekerek Metin Akpınar ve Müjdat Gezen nin Türk halkından özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Balık, 'bu ülke darbelerden çok çekmiştir. Bu ülkenin Başbakanı halka rağmen asılmış ve bu ülkenin insanları yılarca acısını çekmiştir. Bugün ülkemin seçilmiş Cumhurbaşkanını asılacağını söylemek kimsenin haddi ve hakkı değildir. Halkı sokağa çağırınlar bu ülkenin insanının 15 Temmuz 'da neler yaptığını gördüler. Sokak çağrıları boştur sokağa çıkılacaksa benim vatandaşım çıkar ve darbe engeller ve kendi seçtiği Cumhurbaşkanını korumak için sokağa çıkar. Onlar ne kadar geçmişi özlese de bu halk geçmişte yapılan hatalara izin vermeyecek. Ve sokağa çıkın diyenler bunun bedelini öder' dedi.

ÖZÜR BORÇLARI VAR

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ,' Bu sanatçıların, bu ülkenin insanlarından özür dilenmese gerekir. Özgürlük insanları sokağa çıkarak olmaz. Bu ülkede herkes özgürdür. Sokak çağrıları yaparak tehdit ederek özgülük olmaz. Sokağa çıkan diyenler bedelini öder. Bugünden sonra sokağa halk çıkar. Halk seçtiği Cumhurbaşkanını korumak için çıkar. Bu açıklamaları yapanlar kendilerini yıllarca alkışlayanlardan özür dilemeli bu bir vefa borcudur dedi.'

Bakmadan Geçme