Prof. Dr. Erol Keleş'ten Yeni Aile Sağlığı Merkezleri İçin Önemli Açıklamalar

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Güneykent mahallesi, Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde hizmet verecek olan Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi yapımı için gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

TAKİP ET

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da meydana gelen deprem, şehir merkezinde yaşayan birçok vatandaşı etkiledi. Bu felaketin ardından, vatandaşlarımızın güvenli konutlara erişimini sağlamak amacıyla TOKİ tarafından yapılan konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi, Elazığ'ın yeni yerleşim merkezi haline geldi. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Güneykent Mahallesi'nin bu yeni dönüşümüne dikkat çekerek, mahallenin artan nüfusu ve değişen ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yapılacak sağlık yatırımlarının detaylarını paylaştı.

Milletvekili Keleş, "Yapmış olduğumuz girişimler sonucunda, bugün itibarıyla Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi'nin proje çizimleri bakanlık tarafından onaylandığını belirterek yapım işi ihale sürecine geçildiğini" ifade etti.

Yeni sağlık merkezlerinin, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmasının yanı sıra, modern ve kapsamlı sağlık hizmetleri sunması planlanıyor. Milletvekili Keleş, "Bu yıl içerisinde başlayacak inşaatlarla, Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi'ni en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz dedi.

Yorumlar 3
Cuma Gakgo 20 Nisan 2024 02:11

Bence, her insan bildüğü işi yapmalı. Erol keleş beyde iyi bi doktordu, keşkem doktorluk yapmaya devam ededin, millet vekili oldu siyasete girdi bele aceyio açıklamalar yapi. Erol bey, biz 1 bucuh saatte şehir hastenesine gidik, haberin var mı bilmim.. Bizim oturduğumuz mahalleyle çarşı arasında 7 derece sıcaklık farkı var, bilimisin? Bele bi mahale gurulurken aklız nerdedi? Allah razı ola ihale edin ama biz 2.5 senedir bele şehir dışında yaşik allahan gurban. Yazuh delmi bu millete Keşkem doktor olarah galadın, ne işin var senin akp de.

Latif Çarsancaklı 20 Nisan 2024 02:03

Bu ne büyük bir onur Erol bey, ne kadar iyi yaptınız, halka bir lütuf yapmışsınız adeta. Palavra atmayı bırakın vekiller, oraya yeni bir yerleşim yeri kurdururken aklınız neredeydi, beceriksizler? Hükümetimiz ve e belediyemiz in ortak beceriksizliği sonucu, o yerleşim yerleri inşaa edilirken aile sağlığı merkezleri planlanmamış. Şimdi ihale edilip yapılacak diye insanlara reklam yapılıyor, yazıklar olsun. Beceriksiz ve vizyonsuz insanlarsınız. Vekil olarak şu millete zerre katkınız yok.

Mert 19 Nisan 2024 23:06

Erol bey aşağı demirtas bolgesinde bulunan Ejder açıkkapi nin taş ocağı merkezde kaldı depremzadeler orda rahatsız neden kapatılmıyor o yer akp li olduğu ucunmu

Bakmadan Geçme