O Kahraman Sensin !

Tamer ÖREN - AFAD,   olası bir  doğal afette daha fazla can kurtarmak ve  vatandaşları bilinçlendirmek adına ' O Kahraman Benim' sloganı adı altında 

TAKİP ET
Tamer ÖREN - AFAD, olası bir doğal afette daha fazla can kurtarmak ve vatandaşları bilinçlendirmek adına “ O Kahraman Benim” sloganı adı altında yeni gönüllüler arıyor.

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kurduğu stantla olası bir doğal afet ya da acil durumda bilinçli vatandaşları yetiştirmek adına AFAD gönülleri arıyor. AFAD, olası bir doğal afette profesyonel ekipler gelinceye kadar yetiştirdiği gönüllülerin afet bölgesinde eğitim aldıkları konularda organize bir şekilde çalışma yapmalarını hedefliyor. Proje hakkında bilgiler veren proje koordinatörü Güçlü DEMİR “ Yürüttüğümüz bu kampanyamızla birlikte yeni AFAD gönüllüleri arıyoruz. Gönüllü olmak isteyenlerin burada ön kayıtlarını kabul ediyoruz. Daha sonra vereceğimiz çeşitli eğitimlerle vatandaşlarımız AFAD'ın bir parçası olacak. Eğitimlerden sonra gönüllülerimize AFAD kartı verip veri tabanlarımıza kayıtlarını yapacağız. İnşdigerah olmaz ama; olurda bir afet başımıza gelirse bu gönüllülerimiz afet bölgesinde bizlere destek olacaklar.

Bakmadan Geçme