Muhtar Işık'tan Semih Işıkver'e sitem ve çağrı

Kızılay Mahallesi Muhtarı Emrah Işık, sosyal medya hesabından mahallelerine karşı ilgisiz olmakla suçladığı MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'e hem sitemde bulundu hem de bir çağrı yaptı.

Elazığ'da çimento fabrikası sorunu gündemdeki yerini korurken Kızılay Mahalle Muhtarı Emrah Işık'tan sitem dolu bir açıklama geldi. Işıkver'in mahalleye karşı ilgisiz olduğunu belirten Muhtar Işık, Işıkver'e ulaşamadığından dert yakındı. Muhtar Işık aynı zamanda çimento fabrikası sorunun çözümü için bir çağrıda bulundu. İşte o açıklama:

'Kamuoyuna ve Sayın Milletvekili Semih Işıkver'e Açık Çağrımdır:

Ben Kızılay Mahallesi Muhtarı olarak, 2023 genel seçimlerinde Sayın Milletvekili Semih Işıkver'in yanında durduk, desteğimizi verdik. Ancak, seçimlerin ardından mahallemize karşı sergilenen ilgisizlik bizleri derinden üzmüştür. Seçimlerden sonra kendisini telefonla arayarak, 'Seçimi kazanırsanız ilk çayı bizimle içersiniz' demek istedim. Fakat bir dönüş dahi yapılmadı.
Çimento fabrikasının kaldırılacağı yönündeki sözler sadece sözde kaldı. Fabrikanın çevresindeki mahallelerle toplantı yapılırken, fabrikanın resmi olarak kayıtlı olduğu Kızılay Mahallesi'nde tek bir toplantı dahi yapılmadı. Bu mahalle neden görmezden geliniyor? Kırgınlık bununla mı alakalı; belediye seçimlerinde desteklenen aday farklıydı diye mi, yoksa partisine yeterli oy çıkmadı diye mi?

Bizim için siyasi tercih değil, hizmet önemlidir. Mahallemizin geleceği için, sesimizin duyulması için siyaset üstü bir yaklaşımla hizmet bekliyoruz.'

'FABRİKA ÖNÜNDE TOPLANALIM'

Buradan açık çağrıda bulunuyorum: Geliniz, konuşmaları odalarda değil, sahada yapalım. Hazırsanız, hep birlikte çimento fabrikasının önünde toplanalım, mahalle halkıyla birlikte durumun ciddiyetini ortaya koyalım. Biz görüşmeye de, çözüm üretmeye de hazırız. Bekliyoruz.'

Özel Haber
Yorumlar 1
Ahmet Gakgo 26 Haziran 2025 12:57

Her gün çıkıp çimento fabrikası kaldırılsın diyeceksin, lakin fabrikanın olduğu mahalleyi bir gün bile ziyaret etmeyeceksin. İşte bu olmadı sayın vekil. Yoksa çimento fabrikasının Kesrik’te olduğunu bilmiyor musunuz? Ya da cambaza bak deyip bazı gerçeklerin konuşulmasını engellemeye mi çalışıyorsunuz?

Bakmadan Geçme