İş insanı Demirci: 'Yazıklar olsun TFF'

Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, Elazığspor Vanspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanan Nesine 2. Lig play-off yarı final rövanş maçında, 56. dakikada yaşanan olaylar nedeniyle karşılaşma tatil edildi. Sahaya atılan sert bir cismin yan hakeme isabet etmesi sonucu, maçın orta hakemi Ümit Öztürk, karşılaşmayı durdurarak soyunma odasına gitti ve maçı tatil etti. Son kararın TFF tarafından açıklanacağı belirtildi.
Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığlı İş İnsanı Vaysel Demirci, bu olayların sorumlusunun TFF olduğunu belirtti.

İş İnsanı Demirci, söz konusu paylaşımında: 'Yazıklar olsun @TFF_Org !

En başından böyle olacağı belliydi…

Bu Play-Off maçları ne Van'da ne Elazığ'da oynatılmalıydı.

Tarafsız sahada oynanması gereken bu süreci yönetemeyen Türkiye Futbol Federasyonu, yaşananların birincil sorumlusudur.

Allah'tan daha ağır sonuçlar yaşanmadan maç tatil edildi.

Bu saatten sonra alınacak kararlar değil, baştan yapılan hatalar göz önüne alınarak değerlendirilmelidir!' İfadeleri yer aldı.

Özel Haber
Yorumlar 7
Ceri 28 Mayıs 2025 21:27

İyi bir habervilik.

GraL gakko 28 Mayıs 2025 19:38

Çözüm sürecine kurban gitti elaziğ bu ülkede vatan hainlerini destekleyen itibar görüyor elaziğ nasılsa milliyetçi çantada keklik petrol spor destek devletten sonuç iktidara oy yok kedi spor destek devletten sonuç iktidara oy yok elazığspor kapanma noktasından döndü iktidar yüzde 85 oy aldı elazığspor tek kuruş destek yok kendi imkanlarıyla başarı yakalamaya çalıştı önüne engel

Büyük Gakkos 28 Mayıs 2025 15:15

Gaykus sen insanlıktan nasibini almamış bir insansın Türkiye Cumhuriyeti nın Barış kardeşlik sehiri ELAZIĞ için böyle konuşmazsin

İbrahim Akgün 28 Mayıs 2025 15:11

Zorunuzami gitti olm Elazığ tarafsız sahada vanı sahaya gömecek

Mustafa 28 Mayıs 2025 14:03

BU TFF' BAŞKANI FUTBOLUN F'SİNDEN ANLAMAYAN KİŞİDİR BÖYLE MAÇLAR ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR TARAFISZ VE VAR'IN OLDUĞU BİR STADYUM DA OYNANMASI GEREKİYOR BURDAN SPOR BAKANI VE CUMHURBAŞKANI'NA SESLENİYORUM FUTBOLDAN ANLAMAYAN TORPİLLE BİR YERLERE GELMİŞ YÖNETİCİ SIFATLARDAN BIKTIK USANDIK YETER ARTIK BÖYLE İNSANLARIN YÖNETİCİLİK YAPMASI FUTBOL ADINA FACİADIR.

Zeynel Abidin 28 Mayıs 2025 13:30

Elazığ'a kurban olasın,kepaze lavuk.Haddini bil,edepsiz güruh.

gaykuş avcısı 27 Mayıs 2025 17:45

evet doğru. bütün bu yaşananların sorumlusu tff. Elazığ gibi rezil rüsva bir takımı liglerde oynattığı için. insanlık adına kapısına kilit vurulması gereken bir kulüp. Süper ligde evinde oynadığı zaman hiç bir maçı olaysız geçmeyen bir takım.

Bakmadan Geçme