Erol: 'Sürecin Takipçisi Olacağız'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,Elazığ'da hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara (20) için bir açıklama yaptı. 

Erol açıklamasında şunları ifade etti: “Enes'in intiharı ve onu bu duruma sürükleyen süreç toplumda derin bir yara açmıştır.Hayatının baharındaki bir gencin yaşadığı baskıdan ve umutsuzluktan intihar edecek duruma gelme gerekçelerinin üzerine gidilmelidir, bu konuda toplum vicdanında farkındalık oluşturulmalıdır.Biz siyasetçilerin görevi yalnızca basın açıklamalarıyla olaya dair üzüntülerimizi belirtmek değildir.Yaşanan bu tip olaylarda sorumluların tespiti, yargı karşısına çıkarılmaları ve olayın sıradan bir adli vaka olarak görülmemesine katkı sağlamaktır. Bu olay kamuoyu tarafından henüz duyulmadan önce İstanbul Milletvekilimiz Av. Mahmut TANAL tarafından bilgilendirildik. Olaydan haberdar olduğumuz ilk andan itibaren emniyet ve yargı mensuplarımızla görüşmelerimiz başlamıştır. Gerek şahsım gerekse İl Başkanımız tarafından olayın tüm açıklığıyla ortaya çıkarılması için yargı sürecinin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”dedi.

Yorumlar 3
Fatih Dündar 14 Ocak 2022 18:23

Meyhaneye giden adam beynini kiraya vermez bir, beynini, iradesini, kişiliğini ceset gibi meyhane sahibine teslim etmez. Ve meyhaneye giden adam şeyh denilen birinin depemle konuşup, depremi başka bir yere gönderildiğine dair bir saçmalığa zom olsada inanmaz, hele hele şeyhin azrailin elinde. Azraili dövüp ölü aldığına inananların hepsinin akıl hastanelik olduğunu bilir. Gelelim şu Saidi Kürdi denilen Türkçe özürlü, sicilli delinin yazdıkkarında keramet bulanlara. Şu islam dünyasının haline bakınya. En ileri saygı duyulan ülkeydik 80 den itibaren ülke süratli bir şekilde bir karanlığa sürükleniyor. Enes in veda mektubunu bir daha okuyun.O

Mustafa ışık 14 Ocak 2022 11:00

Merhumun katili ateizm dir.kandırılmış beyninyıksnmış ALLAH RAHMET EYLESİN

Yusuf 13 Ocak 2022 13:39

Enes Kara’ın intiharı üzerinden “ Cemaatler ve Tarikatlar “ kapatılsın diyenler neden alkol yüzünden ölenler için “meyhaneler “kapatılsın diyemiyor??? Anlaşılıyor ki bunların niyeti Enes Kara gibi gençler değil bunların amacı” Cemaatler ve Tarikatlar “üzerinden İslam Dini’dir.

Bakmadan Geçme