Elazığspor'dan Açıklama: Hakkımızın Sonuna Kadar Takipçisi Olacağız

Çimentaş Elazığspor, dün yaşanan olaylı maçında ardından bir açıklama yaparak TFF'den maçın kaldığı yerden devam etmesi için talepte bulunulduğunu açıkladı.

TAKİP ET

Kulüp resmi açıklamasında: 'Vanspor FK ile oynadığımız Play-Off Yarı Final rövanş karşılaşması, takımımızın 1-0 üstünlüğü devam ederken, 56. dakikada hakem tarafından tatil edilmiştir. Play-Off Yarı Final ilk maçında Van'da futbolcularımız, kafilemiz ve il protokolümüz çeşitli saldırı ve olumsuzluklara maruz kalmıştır. Dün sahamızda oynanan rövanş karşılaşmasında ise hakem heyetinin kararları, maçın gidişatına doğrudan etki edecek bariz hatalarla doludur. Ayrıca kulübümüzün hiçbir şekilde içinde yer almadığı, sporun ruhuna aykırı bulduğumuz bazı temaslar ve kirli ilişkiler hakkında ciddi duyumlar almış bulunmaktayız. Tüm bu yaşananlara dair görüntü, bilgi ve belgelerin yer aldığı 8 maddelik dilekçemizi gece saat 03.00 sularında Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi olarak sunduk. Bu maddelerin, Türk futbol kamuoyu ve Elazığ kamuoyunun vicdanını rahatlatacak şekilde, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tek tek cevaplanmasını talep ediyoruz. 8 maddelik gönderdiğimiz dilekçe ile ilgili detaylı bir açıklama en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır. Biz Elazığspor olarak, bir sezon boyunca sahada verdiğimiz emeğin ve alın terinin boşa gitmesini istemiyoruz. Karşılaşmanın, Elazığ'da ya da federasyonun uygun göreceği herhangi bir şehirde, tatil edildiği 56. dakikadan itibaren kaldığı yerden devam etmesini talep ediyoruz. Çimentaş Elazığspor olarak; sahadaki emeğimizin, alın terimizin ve camiamızın haklarının sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.' İfadeleri yer aldı.

Yorumlar 3
Günay 28 Mayıs 2025 02:21

Kesinlikle işin pesini bırakmayın.Yeter be.Nedir bu çifte standart.Fuat in kafasıni yardılar,kan revan oynadık,çekilmedik.Hakem de oynattı.Peki bu yan hakeme ne oldu,sağlıkçılar rapor versin,orta hakem maçı ne hakla tatil ediyor,bu herifin hakemligini bitirmemiz lazım.Tff de 56.dakikadan itibaren maçı oynatmalı,aksi taktirde bu iş toplumsala dönüşebilir.Federasyon baksın ofsaytla alakasız golü nasıl iptal etti.Penalti pozisyonunu nasıl es geçti.

Sütçü İmam 28 Mayıs 2025 01:07

Hangi Haktan bahsediyorsunuz Allah aşkına

Ahmet 27 Mayıs 2025 18:42

Neye yaradı. Van'da 4-1 yenilmişsin. Bir Allah'ın kulu da çıkıp bu maçın ciddi bir eleştirisini yaptı mı? Öte taraftan ayak takımı insanların yapmış oldukları fütürsuzca açıklamaları da işe tüy dikmek oldu. Daha sonra ulusal basına da yansıyan geri adım ve video özrü. Tam bir rezalet. bir şehrin itibarıyla, vizyonuyla ve geleceğiyle ancak bu kadar alçakça oynanılır. Gurbette yaşayan bir Elazığ'lı olarak utanç içerisindeyiz. Yazıklar olsun. Bu ayak takımına yol ve yön veren yerel medyaya da veyl olsun.

Bakmadan Geçme