Elazığ'ın manavından büyük kampanya!
Elazığ'da kısa sürede açtığı şubeler ve her hafta yaptığı indirimlerle dikkatleri üzerine çeken Metro Mini Hal, bu kez bir hafta sürecek olan kampanyayı duyurdu.
İlk şubesini geçtiğimiz yıl açan Metro Mini Hal, kısa sürede yeni şubeler açarak Elazığlıların uğrak noktası haline geldi.
Elazığ’ın en ünlü manav zincirinin işletmecisi Ertuğrul Biçer, “Ülkemizde yaşanan zirai don felaketi sebebiyle fiyatlarda bir artış söz konusu. Bu durum bizi de etkiliyor; ancak biz elimizden geldiğince fiyatlarımızı sabit tutmaya çalışıyoruz” dedi.
Bütün şubelerde Salı ve Cumartesi günlerine özel uyguladıkları indirimlere ek olarak 16-23 Nisan tarihleri arasında bütün ürünlerde yüzde 20 indirim yapacaklarını duyuran Biçer, “Salı ve cumartesi günleri uyguladığımız indirimlere ek olarak, bir hafta boyunca geçerli olacak şekilde, 3 şubemizde de kasada yüzde 20 indirim kampanyamız mevcuttur” dedi.
Ülkemizde, özellikle Elazığ, Malatya ve çevresinin büyük ölçüde etkilendiği zirai don felaketinin yakın zamanda meyve ve sebze fiyatlarını etkileyeceği ön görülüyor.
HERKES ZAM YAPARKEN ONLAR İNDİRİM YAPTI
Bahar mevsiminin gelmesiyle mevsimlik meyve ve sebzelerin fiyatında düşüş bekleniyordu ancak yaşanan zirai don felaketi bu beklentiyi karşılamadı ve piyasalarda zam gözlemlendi. Herkes zam yaparken Metro Mini Hal indirim üstüne indirim yaptı.
İşletmeci Biçer: “Salı ve cumartesi günleri, halk günü kapsamında vatandaşlarımıza indirimli ürünler sunuyorduk. Şimdi bu indirimi bir haftaya yayıyoruz. Salı ve cumartesi günlerine ek olarak, 16–23 Nisan tarihleri arasında, haftanın her günü geçerli olacak şekilde kasada yüzde 20 indirim uyguluyoruz.
Örneğin, müşterimiz 1000 TL’lik alışveriş yaptığında, haftanın herhangi bir günü kasadan geçerken yalnızca 800 TL ödeyecek. Bildirimler bu şekilde yapılacaktır.
Tüm Elazığ halkını bekliyoruz!” şeklinde konuştu.