Elazığ İl Protokolünden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları

Elazığ protokolü, 15 Temmuz Fethullahçı terör örgütünün darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İşte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları,

ELAZIĞ VALİSİ NUMAN HATİPOĞLU' NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz 2016 yılında saat 23:23'de hain darbe kalkışmasının ilk saatlerinde Tavşanlı'dan böyle haykırmıştık. Hain darbe kalkışmasını bir kez daha lanetliyor ve kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Aziz milletimizin vatan ve millet sevdasıyla yazdığı 15 Temmuz destanının 9. yıl dönümünde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.' dedi.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yayımladığı 15 Temmuz mesajında şu ifadelere yer verdi:
'Devletimizi, demokrasimizi, milli birlik ve beraberliğimizi, milli irademizi ve özgürlüklerimizi hedef alan hain darbe girişiminin üzerinden dokuz yıl geçti. 15 Temmuz 2016 gecesi, devletimizin bekasına, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik gerçekleştirilen bu karanlık saldırı, aziz milletimizin destansı direnişiyle bertaraf edilmiştir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimizin yazdığı bu demokrasi destanı; Türkiye'nin güçlü geleceğine set çekmek isteyen odaklara karşı verilmiş tarihi bir cevaptır.
Millet olarak Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü sürdürürken ne yaşadığımız ihaneti ne de bu ihanete karşın aziz milletimizin istiklal ve istikbaline sahip çıkarak şanlı bir direnişle yazdığı kahramanlık destanını unutmayacağız, unutturmayacağız. Tıpkı Çanakkale ruhu gibi 15 Temmuz ruhunu da ilelebet canlı tutacak ve yaşatacağız.
Aziz milletimizin vatan, millet sevdasıyla yazdığı 15 Temmuz destanının 9. yıl dönümünde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.'

BAŞKAN YILDIRIM'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı:
15 Temmuz 2016 gecesi, aziz milletimiz tarih boyunca gösterdiği kahramanlık destanlarına bir yenisini daha eklemiş, bağımsızlığına ve demokrasisine canı pahasına sahip çıkmıştır.
FETÖ terör örgütünün sinsi planlarıyla gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimizin sarsılmaz iradesiyle bertaraf edilmiştir.
O karanlık gece; sokakları, meydanları dolduran, tanklara, mermilere, uçaklara göğsünü siper eden aziz milletimizin; bayrağına, ezanına ve vatanına olan bağlılığının en net göstergesidir.

Bugün, o kahramanların destan yazdığı gecenin yıl dönümünde, başta 251 şehidimiz olmak üzere tüm gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Onların gösterdiği fedakrlık, bizim için bir sorumluluk ve emanettir.
AK Parti teşkilatları olarak bizler; bu millete hizmeti şeref bilen bir anlayışla, aynı ruh ve aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.
Demokrasiye, millet iradesine ve bağımsızlığımıza göz diken hiçbir odak, bu topraklarda başarıya ulaşamayacaktır.
Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nü kutluyor, vatanımız uğruna şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ EJDER AÇIKKAPI'NIN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz 2016 gecesi; milli iradeyi gasp etmeye, demokrasimizi rafa kaldırmaya, devletimizi çökertmeye ve aziz milletimizi esaret altına almaya kalkışan hain FETÖ terör örgütünün karşısında; liderinin arkasında dimdik duran, canı pahasına siper olan asil bir milletin destanı yazılmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara dökülen milyonlar; tanklara, uçaklara, kurşunlara imanla direnirken tüm dünyaya şu hakikati haykırmıştır: Bu milletin iradesine pranga vurulamaz!

O gece, sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda Türkiye'nin bağımsızlığına, birliğine ve kardeşliğine yönelik alçak bir işgal planı da bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz; damarlarındaki asil kanın farkında olan kahraman milletimizin şahlanışıdır.

Gazi Meclisimiz bombalanmış, 253 vatan evladı şehit düşmüş, binlercesi yaralanmıştır. Ancak milletimiz; bayrağını yere düşürmemiş, ezanını susturmamış, vatanını teslim etmemiştir.

Şehirlerin azizi, güzel Elazığ'ımızda da o gece vatan ve millet sevdalılarıyla bir ve beraber olarak, meydanları hıncahınç doldurduk; hain darbecilere karşı dimdik durduk. Elazığlı hemşehrilerimiz gösterdiği o onurlu duruşla, tıpkı Çanakkale'de, İstiklal Harbi'nde olduğu gibi bir kez daha tarihe geçti. Sağ olsun, var olsunlar.

Bugün, 15 Temmuz'un 9. yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; o gecenin kahramanlarına bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Rabbim bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Demokrasiye, bayrağımıza, ezanımıza ve vatanımıza sahip çıkmaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye yolunda yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz.

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tekraren kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, Gazilerimize saygılarımı sunuyorum.

MHP ELAZIĞ İL BAŞKANI YUNUS BAL'IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Yüreklerimizi sızlatan, hafızalarımıza kazınan ve millet iradesinin namlunun ucuna dik durduğu, destansı bir gecenin yıl dönümündeyiz.

15 Temmuz, yalnızca bir darbe girişimi değil, aynı zamanda bir milletin vatanına nasıl sahip çıktığının, bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin, bayrağını yere düşürmeyeceğinin ve ezanını susturmayacağının bütün dünyaya ilanıdır.

O gece, tanklara gövdesini siper eden yiğitlerimizi, hain kurşunlara göğsünü siper eden kahramanlarımızı, 'Ben bu vatana kefensiz girerim' diyerek sokakları dolduran milyonlarımızı asla unutmadık, unutmayacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 15 Temmuz gecesi hainlerin karşısında, milletimizin ve devletimizin yanında nasıl dimdik durduysak; bundan sonra da devletimize, bayrağımıza ve millet iradesine uzanacak her kirli eli kırmaya, her ihanetin karşısında durmaya ant içtik.

O gece şehit düşen kahramanlarımızın ruhları şad, gazilerimizin ömrü bereketli olsun. Biz biliyoruz ki; bu topraklar şehit kanıyla sulanmış, her karışı vatan evlatlarının duasıyla, yiğitlerin cesaretiyle vatan kalmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere; vatan için can vermiş tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu, direnişi daim olsun.

Allah bu aziz milleti devletsiz, bayraksız ve ezansız bırakmasın.

Özel Haber

Bakmadan Geçme