Elazığ'da Uyuşturucu Ticareti!

Elazığ'da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalar sırasında, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanarak gözaltına alınan 1 şahıs, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildi. Uygulamalarda 11 şahıs hakkında da uyuşturucu madde kullanmak suçundan gerekli işlemler yapıldı.
Çalışmalar sırasında ise 1,8 gram metamfetamin, 803,37 gram kubar esrar, 0,07 gram kokain ve 7 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Yorumlar 1
Abdullah paşa 686.ada mağdurları 26 Mayıs 2023 00:19

Başkanımız şahin şerifoğullarının öncülüğünde Elazığ depremin hafif hasarlı olan binalarımız ağır hasarlı binalarla birlikte yıkılarak tebligat gönderildi ve binaları boşalttık binamiz yıkıldığı gibi belediye yapacağı projeyi de iptal attı bu arada anlaşma yaptığımız firmada AND İNŞAAT bizilerin bu mağduriyeti var iken Elazığ prestij diye reklamlar yapılması ne kadar doğru sizlere oy veren bir vatandaş olarak soruyorum. Bu projeye karşı olduğumdan değil belediye olarak bir adım attınız evlerimiz yapılacak dedik sonuç yok anlaşmadik kendiniz yapacaksınız böyle olmadı

Bakmadan Geçme