Elazığ'da Bir Lisede Cinsel Taciz İddiası Okul Müdürü Tutuklandı

Elazığ'da bir meslek lisesinde 8 öğrenci cinsel tacize uğradıklarını ileri sürerek şikayetçi oldu. Okul müdürü tutuklandı.

Olay merkezde bulunan meslek lisesinde yaşandı. Bir kız öğrencinin okul müdürü tarafından tacize uğradığını CİMER'e yazmasıyla başlayan iddia olayın duyulmasının ardından tacize uğrayan diğer öğrencilerinde şikayetçi olmasıyla sayı 8 öğrenciye çıktı. İddialar üzerine Okul müdürü G.C.'nin ifadesi alınıp serbest bırakıldı.

Tacize Uğrayan Öğrenci Sayısı Artınca Müdür Tutuklandı

Daha önce çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan G.C olayında yeni gelişme yaşandı. Yeni taciz şikayetleri nedeniyle savcılık tarafından tutuklanması talaep edilen G.C çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Özel Haber
Yorumlar 2
Çetin 20 Nisan 2024 14:41

Bu nasıl iş yahu böyle, o kadar çocuk her şeyi göze alarak şikayetçi olmuşlar, yine de adam serbest bırakılmış. Şikayet sayısı artınca tutuklanmış. Acaba tutuklanması için şikayet sayısının kaç olması gerekiyormuş?

Ensar 20 Nisan 2024 01:57

Tüm ülkeye rezil olduk gene.. Zamanında işlem yapmayanlarınds Allah belasını versin, koruyup kollayanların da Allah belasını versin... Bu zihniyeti de Allah tez zamanda helak etsin.

Bakmadan Geçme