Cumhurbaşkanı Erdoğan DEM heyetini yarın kabul edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın DEM Parti Heyetini kabul edeceğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında, yarın DEM Parti heyetini kabul edeceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde;
'Terörsüz Türkiye hedefi gibi, ülkemizin geleceği açısından hayati önemde meselelerimiz var. Cumhur İttifakı olarak büyük bir titizlikle, büyük bir sabırla yürüttüğümüz bu süreci inşallah ülkemizin hayrına olacak şekilde neticelendireceğiz.
Yarın, DEM heyetini kabul ederek hem kendileriyle görüşecek hem de Terörsüz Türkiye hedefine ulaşma irademizi teyit edeceğiz.
Türkü ile Kürtü ile Arabı ile, Alevisi ile, Sünnisi ile hem ülkemizi hem de bölgemizi imar ve ihya etmeye, topraklarımızda huzuru hakim kılmak için gayret göstermeye inşallah devam edeceğiz.'
'GÖRÜŞÜRÜM' DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz ay grup toplantısı sonrası gazetecilerin 'DEM heyeti ile görüşür müsünüz?' sorusuna 'Randevu istenirse veririm' diyerek yanıt vermişti.
Erdoğan'ın yeşil ışık yakmasının ardından DEM Parti heyetinin randevu talebinde bulunduğu biliniyordu.