2.5 yıllık hasret sona erdi!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da, 2.5 yıldır kapalı olan transfer tahtası yapılan girişimler sonucu açıldı

TAKİP ET

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup'ta hayatta kalma mücadelesi veren ve uzun yıllardır kapalı olan transfer tahtasını açabilmek için yoğun çaba harcayan Elazığspor, sonunda muradına erdi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın girişimleri ve şehirdeki iş adamlarının destekleriyle oluşturulan kaynakla yılların sorunu çözüme kavuştu. Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile kulüp idarecileri Eser Ağcabay ile Murat Ertürk'ün İstanbul'daki görüşmeleriyle problem tamamen çözülürken, Bordo-Beyazlı ekibimiz eksik gördüğü noktalara takviyeler yapacak.

Büyük uğraş ve özveri sonucunda söz verdiğimiz gibi Elazığspor'umuzun transfer tahtasını açtık.

Şehrimize ve Elazığspor'umuza hayırlı olsun.#Sözverdiğimizgibi @elazigspororgtr pic.twitter.com/JhL3qDYFRz — Şahin Şerifoğulları ???????? (@sahin_serifoglu) January 28, 2022

Yorumlar 1
Cazim 29 Ocak 2022 00:01

Sevindirici bir haber ama,sadece tahta açılması problemi çözecek mi? Bir o kadar da masrafla transfer yapıp tutmazsa akıbet yine degismiyecek.Isun kolayı varken,gidip zoru ve garantisi olmayan bir yolu seçmek niye.Siyaset böyle bir şey işte.Senin belediye sporu( karakoc lar)i çıkarmak mı önemli,elazigsporun düşmesi mi?Tabii ki kısa yoldan ucuz bir şekilde ikinci lige çıkmak daha kolay idi.Hadi hayırlısı.

Bakmadan Geçme