AK Parti'de 3 ilçe başkanı görevden alındı
AK Parti İl Başkanlığı'nda teşkilat yapılanmasına yönelik değişiklik kapsamında üç ilçe başkanı görevden alındı.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda teşkilat yapılanmasına yönelik değişiklik kapsamında üç ilçe başkanı görevden alındı. Parti yönetiminden yapılan açıklamada, Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, Pınarbaşı İlçe Başkanı Ahmet Çalışkan ve Yeşilhisar İlçe Başkanı Hasan Bedirhanbeyoğlu’nun görevlerinden alındığı bildirildi.
Görevden Alma
Görev değişikliğinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, söz konusu isimlere teşkilata verdikleri katkıdan ötürü teşekkür etti. Okandan, “Bünyan İlçe Başkanımız Yıldıray Hakkı Koç'a, Pınarbaşı İlçe Başkanımız Ahmet Çalışkan'a ve Yeşilhisar İlçe Başkanımız Hasan Bedirhanbeyoğlu'na bugüne kadar ilçemize ve teşkilatımıza yapmış oldukları kıymetli hizmetler için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Sürecin parti içi yenilenme ve teşkilat yapılanmasının bir parçası olduğunu belirten Okandan, görevden alınan ilçe başkanlarının parti çalışmalarında aktif olarak yer almaya devam edeceğini dile getirerek, “Bundan sonraki süreçte de aynı azim ve özveriyle İl Başkanlığımız bünyesinde birlikte davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Kayseri İl Teşkilatı’nda görev değişikliklerinin ardından yeni ilçe başkanlarının önümüzdeki günlerde belirleneceği öğrenildi.