Açılışı Yapılıyor

HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAK

Temiz havanın yeşille bütünleştiği ve 159

Açılışı Yapılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAK

Temiz havanın yeşille bütünleştiği ve 159.840 metrekare alan üzerine inşa edilen şehrimizin yeni yaşam alanı Şehit Polis Fethi Sekin Mesire alanı, 12 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00’da düzenlenecek ihtişamlı açılış töreniyle halkımızın hizmetine sunulacak.

Mehteran konseri, yiyecek-içecek ikramları, çocuklara yönelik çeşitli sürprizler ve gösterilerin yer alacağı açılış programının ardından Elazığ, şehir insanının nefes alacağı yepyeni bir piknik ve dinlenme alanına kavuşmuş olacak. 7’den 70’e her kesimden insanımıza hitap edecek mesire alanının açılışına tüm halkımız davetli.

ESAT KABAKLI KONSERİ

Milli duygularımıza tercüman olan türküleriyle açılışa renk katacak sanatçımız Esat Kabaklı, kahraman şehidimiz Polis Fethi Sekin’in isminin yaşatılacağı mesire alanında, açılışa özel sahne alacak.

ALANA ULAŞIM ÜCRETSİZ

12 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine, Elâzığ belediyesine ait toplu taşıma araçlarıyla saat 16.00’dan itibaren açılış alanına bütün mahdigerelerimizden ücretsiz gidiş-dönüş ulaşım hizmeti sağlanacak.

HER ŞEY MEVCUT

Şehrin stresinden ve karmaşasından bunalan vatandaşların aileleriyle, çocuklarıyla ve il dışından gelen misafirleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebileceği yeni sosyal mekânı Şehit Polis Fethi Sekin Mesire alanında, insanların günlük yaşamını kolaylaştıracak ve kaliteli hizmet sağlayacak her şey mevcut. 159.840 m2’lik alan üzerine inşa edilen mesire alanında, 300 adet oturma ünitesi, 60 adet barbekü, kır lokantası, kır kahvesi, spor sahası, 18 adet fitness alanı, 41 adet çocuk oyun alanı, 5 ayrı noktada bay-bayan mescitleri, 6 adet biyofilitre sistemine sahip gölet, çeşmeler, 1621 metre uzunluğundaki bisiklet yolu, 1800 metre uzunluğunda yürüyüş ve koşu yolu ile 2 adet otopark ve bisiklet parkı yer alıyor.

 

BAŞKAN YANILMAZ’DAN TÜM HALKIMIZA DAVET

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Şehit Polis fethi Sekin Mesire alanının 12 Temmuz Çarşamba günü yapılacak açılış programına ilişkin bir takım açıklamalarda bulundu.

“HEMŞERİLERİMİZİN YENİ SOSYAL YAŞAM MERKEZİ OLACAK”

Temiz havanın yeşille bütünleştiği ve 160.000 metrekare alan üzerine inşa edilen Şehit Polis Fethi Sekin Mesire alanının hemşerilerimiz için güzide bir mekân olacağını belirten Başkan Yanılmaz, 12 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00’da düzenleyecekleri ihtişamlı açılış töreniyle alanı halkımızın hizmetine sunacaklarını söyledi.

“ALANDA, EN AZ 300 AİLE AYNI ANDA PİKNİK YAPABİLİYOR”

Şehrin stresinden ve karmaşasından bunalan vatandaşların aileleriyle, çocuklarıyla ve il dışından gelen misafirleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebileceği Şehit Polis Fethi Sekin Mesire aslanında, insanların günlük yaşamını kolaylaştıracak ve kaliteli hizmet sağlayacak her şeyin mevcut olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:“160.840 m2’lik alan üzerine inşa edilen mesire alanında, 10 adet bay-bayan lavabo ve mescitler, 300 ailenin aynı anda piknik yapabileceği oturma alanı, 60 adet barbekü, kır lokantası, kır kahvesi, spor sahası, 18 adet fitness alanı, 41 adet çocuk oyun alanı, 6 adet biyofilitre sistemine sahip gölet, çeşmeler, 1621 metre uzunluğundaki bisiklet yolu, 1800 metre uzunluğunda yürüyüş ve koşu yolu ile 2 adet otopark ve bisiklet Parkı’nın yer aldığı yeni yaşam alanımıza bay-bayan, yaşlı çocuk bütün hemşerilerimi davet ediyorum. Şimdiden bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.