Zor ama imkânsız değil!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, 3 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirme adına Ümraniye deplasmanına çıkacak

Zor ama imkânsız değil!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 15. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçında 2 beraberlik ve 1 galibiyet alarak iyi bir seri yakalayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, zorlu deplasmanda sürprizi gerçekleştirmeye çalışacak. Andreas Tatos ile Ali Fırat Okur’un kart cezaları nedeniyle yer almadığı Bordo-Beyazlı kafile bugün İstanbul’a giderken, zorlu maçın son çalışması yarın gerçekleştirilecek.

5. RANDEVU

1938’de kurulmasına karşın sezon üst liglerde mücadeleye 2016-2017 sezonunda başlayan Ümraniyespor, Elazığspor ile pazar günü 5. kez kozlarını paylaşacak.

İki takım ilk kez 2016-2017 sezonunda karşı karşıya geldi. Elazığ’da oynanan ilk maçı Elazığspor, 1-0 kazanırken, İstanbul’da ki maçı ise Ümraniyespor 2-1 kazandı. Geçtiğimiz sezon ise ligin ilk yarısında Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan maçı kırmızı – beyazlı takım 2-1, Elazığ’daki maçı ise temsilcimiz 3-0 kazanmıştı. Geride kalan 4 maç sonunda atılan gollerde temsilcimizin 6-4’lük üstünlüğü söz konusu.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Ümraniyespor karşısına; Soner Şahin, Adem Alkaşi, Mehmet Yiğit, Orhan Şam, Emre Öztürk, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Murathan Özen, Ahmet Aras, Bagayoko ve Lamine Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor. 9 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanacak olan ve Rize Bölgesi A Klasman Hakemi Sinan Dereci’nin düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Max 2’den canlı yayınla ekranlara getirilecek.