Zirve aşkına saldır Gakgoş!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 1. Lig'in 9. Haftası'nda Pazar günü Samsunspor ile karşı karşıya gelecek

Zirve aşkına saldır Gakgoş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 9. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Samsunspor’u konuk edecek. Zorlu maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapacak olan temsilcimiz, kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Elazığspor’da bu maç öncesi eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Zirve yarışından kopmama adına hayati önem taşıyan maçta Bordo-Beyazlı ekibimiz tüm hesapları galibiyet üzerine yapıyor.

Ligin kaliteli kadrolarından birine sahip olmasına rağmen alt sıralardan kurtulamayan Samsunspor ise Elazığ’a çıkış yakalamak için geliyor.

 

21. RANDEVU

Temsilcimiz, geçmişte ilk kez 1975-1976 Futbol Sezonu’nda 2. Lig’de karşı karşıya geldiği Samsunspor’la bugüne kadar 20 resmi müsabaka oynadı.

Elazığspor – Samsunspor rekabetinde Pazar günü oynayacak 21. randevu öncesinde geride kalan 20 maçta rakibine karşı 4 galibiyet elde eden Bordo-Beyazlılar, 12 maçta da mağlup olurlarken, 5 karşılaşmada da yenişemediler. Atılan gollerde de Samsunspor 25-17 üstün durumda

 

SARI KARTA DİKKAT!

Elazığspor’da Samsun maçı öncesinde 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Mehmet Yiğit, Onur Güney ve Mertan Caner Öztürk bu maçta sarı kart görmeleri halinde 10. haftada deplasmanda oynanacak olan Gazişehir Gaziantepspor maçında forma giyemeyecekler.

 

MUHTEMEL ONBİR

Temsilcimizin Samsunspor karşısına; Soner, Adem, Mehmet Yiğit, Erman, Onur, Bjarnason, Alpaslan, Tom, Tatos, Sarpong ve Ahmet Aras onbiriyle çıkması bekleniyor. Pazar günü saat 15.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve Ankara Bölgesi A Klasman Hakemi Kadir Sağlam’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 2 kanalından canlı yayınla izleyiciye ulaştırılacak.