Zaman yok Suphi Bey zaman!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, Elazığspor'un stadyumundaki son durum hakkında açıklamalarda bulundu ancak sezonun başlamasına 2 ay kaldığını bir kez daha unuttu

Zaman yok Suphi Bey zaman!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürü Suphi Döner, şehirde büyük sıkıntı teşkil eden stadyum durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Suphi Döner Elazğspor için stadyum açısından çalışma yaptıklarını ifade ederek ihtiyacı bitinceye kadar ihtiyacı ortadan kaldıracak çalışma üzerinde yoğunlaştıklarını kaydetti ama yine süre vermekten sakındı.

“SPOR TAHSİSLİ YERLERİ ÇIKARDIK”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, “Tabi kamuoyu genel olarak Elazığspor’un gelecekte maçlarını nerede yapacağını merak ediyor. Malumunuz güzide takımımız 1. Lig’den 2. Lig’e düştü ve bunun büyük ana sebeplerinden bir tanesi genel olarak stadyum konusuna bağlandı. Kamu kendi iç disiplini içerisinde planlama dahilinde hareket ediyor. Biz Elazığ’ın bir hali hazırını ortaya çıkardık. Mevcut olan tesislerimizin hangisinin hangi aşamada dönüştürülebileceğini ve maçlarımızın hangi tesislerde oynanacağı noktasında teknik çalışmalar yaptık. Biz ilimizde stadyumun yıkılması ve yanındaki sentetik sahanın da dönüşüme girmesi nedeniyle şu anda tesis sıkıntısını fevkalade çekiyoruz. Biz yepyeni bir tesis kazandırma noktasında da çalışmalarımızı yaptık. İlimizde spora tahsisli olan yerleri çıkardık onların tahsisi noktasında da çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

 

“ELAZİZ BELEDİYESPOR’UN GENÇLİK MERKEZİ’NDE OYNAMASI MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR”

Döner açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gençlik Merkezi sahası için geçen yıl Elaziz Belediyespor’un maçlarını yapmak üzere bir dizi çalışma yapmıştık. Sağolsun valimizin, emniyet müdürümüzün ve bizlerin ortak mutabakatıyla bu süre içerisinde Elaziz Belediyespor maçlarını bu sahada yaptı. Ancak gelecek sezonda bu mevcut haliyle bu saha ve bu zemin ile Elaziz Belediyespor’un da maçlarının olması mümkün görünmüyor. Dolayısıyla biz hem Elazığspor’un hem Elaziz Belediyespor’un maçlarını oynayabileceği ve stadyum ihtiyacı bitinceye kadar ihtiyacı ortadan kaldıracak çalışma üzerinde yoğunlaştık” şeklinde konuştu.

 

“ÖNEMLİ OLAN İLE YENİ BİR TESİS KAZANDIRMAK”

Ortalama 5 milyon civarında bir ödenek ihtiyacı oluştuğuna dikkat çeken Gençlik Spor İl Müdürü Suphi Döner, “Bu ödenekle ilgili de yazışmalarımızı biz yaptık. Konuyu Sayın Valimiz ve Sayın vekillerimize de arz ettik. Kendileri de yukarıda takipçisi durumunda. Ve mevcut haliyle biz inşallah çalışmalarımızın %90’ını bitirmiş durumdayız. Yer noktasında; şu anda Elazığspor Tesisleri gündemde ancak orası kapalı bir havza şeklinde. Orayı dönüştürmek için yapılacak masraf miktarı ile yeni yapılacak bir tesisin masraflarını kıyasladığımızda hangisi daha elverişliyse ona bakılacak bu bir. İkincisi de önemli olan ile yeni bir tesis kazandırmak” ifadelerini kullandı.

ZAMAN YOK SUPHİ BEY!

Daha önce “Gençlik Spor İl Müdürlüğü ne iş yapar?” başlığıyla okuyucularımıza duyurduğumuz haberde de belirttiğimiz gibi bu şehre bir çim saha kazandırmak çok mu zor?

Gençlik Spor İl Müdürü Suphi Döner dün yaptığı açıklamalarla yine pembe tablo çizdi ama i bir süre vermekten yine kaçındı. Liglerin başlamasına 2 ay gibi kısa bir süre kaldığı neden göz ardı ediliyor? Bir sahanın yapımı ne kadar sürüyor da böyle rahat davranıyoruz? Bu konuda bir kez daha ilimiz yöneticilerini hem Elazığspor, hem de Elaziz Belediyespor’un maçlarını Elazığ’da oynayabilmesi için göreve davet ediyoruz.