'ZABITA TEŞKİLATININ 191. YILI KUTLU OLSUN'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, zabıta teşkilatının 191. kuruluş yıldönümü dolayısıyla zabıta çalışanlarıyla bir araya geldi.

'ZABITA TEŞKİLATININ 191. YILI KUTLU OLSUN'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültür Park Mamurat-ül Aziz salonunda gerçekleşen programa Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş, Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, Lokantacılar Odası Başkanı Süleyman Ulaş, Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Cebrail Top, Fırıncılar Odası Başkanı Turgay Yurdagül ve Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Selim Karakaya ile çok sayıda zabıta çalışanı katıldı.

Programda ilk konuşmayı gerçekleştiren ve zabıta çalışanlarının şehir yaşamını kolaylaştırdığını belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, Elazığ zabıtasının çok aşamalar kat ettiğini ve Başkan Mücahit Yanılmaz dönemiyle birlikte daha prensipli daha donanımlı hale geldiğini söyledi.

 

BAŞKAN YANILMAZ: "ZABITAMIZ VATANDAŞ ODAKLI ÇALIŞIYOR"

Göreve geldikleri günden itibaren attıkları her adımda gerçekleştirdikleri her çalışmada belediyenin bütün birimleriyle birlikte ortak hareket ettiklerini ve her şeyin en iyisini hedeflediklerini belirten Başkan Yanılmaz, Elazığ zabıtasının da diğer belediye birimleri gibi insan odaklı ve fedakarca çalıştığını söyledi.

Zabıtanın yapmış olduğu çalışmalar sonucunda şehir yaşamının daha disiplinli daha düzenli ve daha şeffaf bir hale getirdiğini belirten Başkan Yanılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bizler bu aziz şehrin insanları rahat uyusunlar diye uyanık olmak durumundayız ve sizlere hizmet etmekten dolayı onurluyuz, gururluyuz. Bu açıdan ben sevgisiyle, muhabbetiyle ve yüreğiyle hizmet eden bütün zabıta çalışanı kardeşlerimizin zabıta haftalarını kutluyor ve  kazasız belasız nice yılları daha geride bırakmalarını diliyorum" dedi.

Program sonunda ise Başkan Yanılmaz, başarılı çalışmalarından dolayı Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Selim Karakaya'ya ve zabıta çalışanlarına plaket takdim etti.